Bouwen en isoleren met respect voor mens en milieu

Respect voor milieu en kwalitatief hoogstaand bouwen en isoleren gaan hand in hand bij Happy Home Bouw. Hoewel wij ons familiebedrijf niet zien als volbloed ecologisch bedrijf vinden wij het wel belangrijk om met die insteek te werken. Missie: winst voor het milieu én voor onze klanten. In duurzaamheid én kwaliteit. Wij bieden u een totaalpakket op het gebied van bouwen en isoleren met enkele verrassende voordelen.

Wij bouwen duurzaam en kostenbesparend

De winst van onze ecologische insteek is niet alleen voor het milieu. Ook onze klanten merken het in de portemonnee. Een paar voorbeelden:

  • met ‘damp-open bouwen’ zorgen wij voor een ademend binnenklimaat met een natuurlijke vocht- en warmteregulering. Dat bespaart in de kosten van mechanische ventilatie van een woning.
  • circulair bouwen; zó bouwen dat materialen in de toekomst gemakkelijk te hergebruiken zijn;

Wij zijn innovatief en goed opgeleid

Wij zijn er trots op dat we een goed opgeleid en gecertificeerd bedrijf zijn. Ons bedrijf beschikt over het diploma Bedrijfstechnisch Bouwbedrijf, afgegeven door Bouwend Nederland. Wat maakt ons bijzonder?

  • In Nederland mogen wij Knauf isolatiemateriaal inblazen in de spouwmuur. Geen milieubelastende bolletjes meer!
  • Houtwol inblazen is ook één van onze specialiteiten

Wij zijn een flexibel familiebedrijf

Niet alleen aannemers en architecten weten Happy Home Bouw te vinden. Ook particulieren waarderen onze flexibiliteit en werkmentaliteit. We weten raad met grote en veeleisende projecten die een gedegen planning en voorbereiding vragen. Voor een vlotte voortgang werken wij samen met bedrijven in de regio; op het gebied van bouwontwerp, installatie, asbestsanering, steigerbouw en vergunningaanvragen.

Wilt u meer over ons weten of wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

Gauke Hijlkema
Directeur Happy Home Bouw